~ibu nuha naim hakim~

My photo
this blog is not for you to read....but for me to write... i am me....let me be myself....just the way i am....

Thursday, March 31, 2011

cerita kawin-kawin

emm....hari ini malas nak mengeluh pasal fyp....asyik2 hari2 dok stress asal fyp tapi satu ape pun tak jalan tak guna jugak kan??....jadi hari ini marilah kita mengeluh tentang perkara lain....hohoho


ok....dari malam tadi cik wana dok mengajak saya menonton video terbitan arphotostream karya sahabat kami encik aminurasid....fuhhh.....encik acid......saya memang tabik spring sama kamu....kamu berjaya buat sesiapa yang menonton video2 tersebut rasa nak kawen dan2 time tu jugak.....arghhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!


hadoii la...cik wana pun suruh saya mendaftar di setelkahwin.com la bagai....haish....ingat saya nak kawen esok???....bagi la saya dan encik tunang grad dulu baiii.....kerja pun takdak lagi nih haa....ingat nak kawin guna daun ke hape???....hahahahahhaha


ok....bercakap tentang isu kawin memang sumpah memberi tekanan.....ye la....dok asyik orang tanye je...'kamu ni bila nak kawin??'...oh makcik....mahu suport kami kah??...ngehehehehe.....lagi tertekan bila tengok kawan2 yang bertunang kemudian dari kami pun semua dah pakat2 kawin....dan semua pun asyik bertanya 'kamu bila lagi??'....hehehe....sabar ye kawan2....panjang umur...sampai jodoh...insya'Allah kami akan kawin jugak....jangan risau2.....tunggu je la jemputan....harharhar.....


memang pun orang kata....bertunang tak elok lama2....darah manis.....tak tahulah tang mana yang manisnya....tak pernah pulak saya terlintas nak merasa darah sendiri....kang keluar siung kang....tak kawen saya jadiknye...haihaihai.....tapi setakat hampir setahun setengah yang kami dah lalui ini...memang sungguh pun....tempoh pertunangan ini memang sangat mencabar.....nasihat saya kepada anda2 yang belum bertunang tu....jangan gedik2 nak tunang lama2.....sekejap je...cukup....takyah tunang lagi baik...save budget...heee


bertuah juga kami ni berhadapan dengan masalah jarak yang keterlaluan.....kalau tidak mau tergoda juga iman....hahaha......aisehh....tipu la kalau kau tak tergugat iman baii.....belum tunang pun dah ada rasa kuch-kuch hota hai.......dah tunang ni laaagi la double kuch-kuch hotak hang!!...huuuu.....walaupun la saya selalu rasa perbezaan jarak dan masa itu sangat mendera hati dan perasaan.....but we both know it's the best for our own sake.....Allah knows best kan???...=)



doa kami....kami nak sama2 grad tahun ini.......doakan kami ye....insya'Allah kalau ade rezeki....mudah2an tak lah lama lagi korang tunggu nak merasa nasik minyak kami....heee....Tuhan.....moga dipermudahkan segala urusan dan harapan kami.....amin Ya Rahman......


layanlah korang lagu ni....hahaha







p/s: encik tunang.....kita sama2 bertabah ok.....^_^

Tuesday, March 29, 2011

31......

ok....iya...sila bagi applause pada diri sendiri....*clap clap clap*.....haha....tahniah sebab masih berjaya act cool walaupun the countdown semakin sikit.....woahhh....hebat~~~....huhuhu


sebenarnya mahu mengadu domba di sini....biase laarrr...hobi kann...ehehe.....


saya rindu maru dan family...wuwuwu....sedih....T_T.......
saya rindu kampung....saya rindu bilik saya yang syurga dunia itu.....saya rindu puan emakk....saya rindu kucen2 saya.....saya rindu kawan2 saya yang hebat2 belaka.....saya rindu masa lalu yang saya takkan dapat balik.....
dan saya rindu encik tunang.....T_T....


beliau belum pun balik...saya sudah rindu......haish.....perasaan ni memang kejam laaa....=(

xpe lah....xde apa pun boleh buat....saya takkan dapat jumpa beliau lagi hinggalah beliau pulang ke tanah air satu masa nanti......jadi....teruskan act cool ok iya....you're the best on that.....harharhar......


saya nak call encik pencen....saya nak call encik hrmis.....saya pun nak call encik cuepacs......tapi mereka semua bizi-bizi belaka.....sedih lah saya.....rasa down giler......tapi saya tak boleh mengalah......saya ada masa 31 hari lagi sebelum menjelang 29 april.....jadi harus cuba sedaya upaya......saya mahu grad sem ini....tolong!!!......T_T


otak saya pun stuck....sudah tidak reti mengarang karangan sepanjang-panjang tidak....padahal i used to be best on that too....aisehhh......kemana menghilangnya segala bakat terpendam saya ni??.....asah balik iya....asah balik!!!.....


pun saya sedikit gerun.....malam2 saya selalu dihiasi mimpi indah bersama encik jenazah.....*ok...sebenarnya tak berapa nak indah sangat....T_T*......saya....harus kuat okeh.......don't you ever kalah!!.....


manalah spirit ini....harus main game spirit of the coin itu kah baru muncul??...hahaha....jangan jadi gila iya....mau encik jenazah itu muncul di alam nyata???...erkkk???


fokus dan semangat....tolong saya please.....i beg you......please......






p/s: mahu peluk maru yang macam panda iniiii~~~~

Friday, March 25, 2011

it will be remembered.....

Bila kau jauh
Aku selalu rindu
Bila kau ada
Hatikan berbunga

Ku akan selalu menjadi bintangmu

Menerangi gelap dan mimpimu
Aku setia di sini mengusap tangismu
Menemani sunyi di hatimu

* * * * *
Sayangku
Tahukah kau di dalam hatiku ini
Tersimpan perasaan cinta yang suci
Kau bunga ingin kusunting mu menjadi milikku
Lantas kuabadikan dalam jiwaku

* * * * *
No, I can't resist and I can't be hit
I just can't escape this love
Straight through my heart
* * * * * 
Tapiku melepaskan mu
melangkah namun tak berdaya
terusku terus menunggu
cinta yang takkan pernah ada
* * * * *
I've been looking for that special one
And I've been searching for someone to give my love
And when I thought that all the hope was gone
You smile, there you were and I was gone 

You're one in a million
You're once in a lifetime
You made me discover all the stars above us 
* * * * *
Everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small
I guess I need you, baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face, it's haunting me
I guess I need you, baby

* * * * *

semestinya aku mencinta
seharusnya aku menyayang
oh maafkan jika
semua ini yg kuberikan untukmu
* * * * *
So I won't hesitate no more, no more
It cannot wait, I'm sure
There's no need to complicate, our time is short
This is our fate, I'm yours

* * * * *

Sampai, tubuh tak bernyawa
Sampai, ku ke pangkuannya
Biar jasad tak dilihat zahir
Cintaku kan tetapkan hadir 
* * * * *
Malam malam dingin membeku
Hari hari kian kelabu
Dalam doa kudus ku sebut nama mu
Cintaku...
Oh sayang
* * * * *



p/s: 240311.....a flor de la mar memorabilia......(^^,)

Wednesday, March 23, 2011

38.....

ok...the counting become more less and lesser.....sumpah tertekan!!....huhuhu


setelah disekolahkan selama lebih sejam....rasanya saya patut mengisytiharkan pencen kepada cityville saya itu....fb pon sama!!...blogwalking??...erk.....tanak pencennnn.....mungkin patut dikurangkan kot....=P


huuuu....


ok...jom story-mory....

siapa yang suka dengar orang membebel kat sini angkat tangannn!!!.....
ofkoz not me!!...hahaha


siapa la yang suka dengar orang membebel dan bercakap tanpa henti kan??...i bet it's so hard to find.....=P

tapi....

siapa kat sini suka bercakap banyak banyak banyak banyak angkat tangan jugakkk!!......
saya pasti orang2 yang tak suka dengar orang membebel tu jugak la yang akan angkat tangan...hehehe

no offense....saya bukan nak cakap tak suka dibebel atau suka bercakap itu salah....takkkk....

cuma saya....lebih memilih mendengar dari bersuara.....

in my circle....hampir semua orang2 disekeliling saya suka bercakap....tak kira la roomates....classmates....friends....bestfriends....siblings.....parents...dan tak terkecuali juga encik tunang...hehehe....harap maaf...tapi memang terbukti korang2 ni memang hebat bercakap...=P

so then....i choose to shut up and keep silent.....and listen.....


emm...macam teori saya tentang MLM...kalau semua orang nak berenti kerja dan buat MLM, siapa nak jadi cikgu??...siapa nak jadi doktor??...siapa nak jadi driver??...siapa nak jadi cleaner??....hancur dunia weh kalau semua orang berenti kerja dan buat MLM je...huhu....eh..kenapa tetiba masuk bab MLM weh???

err...orang2 MLM jangan terasa ok....it's just my perception....=)

ok...masuk story balik.....kalau la semua orang dalam dunia ni nak bercakappp je....then siapa yang nak mendengar???.....that's why i choose to listen rather than talk......entah ek....since i was a little girl pun....i like to be a secretive than the talkative....i tend to be the minority than the majority....even takdir selalu memilih saya untuk masuk ke dalam golongan majority....but i like it to be more humble and low profile than being the hot and famous one....

ok...wana pun jangan terasa...ko tetap hot and spicy bebeh....ahahahaha




saya selalu cakap pada kawan2 saya....i can't be the best counselor...but i can be your best listener....so...be ease to tell me anything you want.....=)

dah tu bila masanya saya bercakap??...hahaha...adeihhh....

jangan risau...saya bukan pendiam....malah juga banyak mulut.....tapi...cuma dengan manusia2 yang saya rasa selesa untuk bercakap....mereka yang sudi mendengar...dan mereka yang sudi berhenti bercakap untuk mendengar saya bercakap pula....so if i'm a talkative one when i'm with you...you should be proud of that....it means saya selesa nak bercakap dengan kamu.....heeee....=)



hmmm.....sebenarnya saya nak cerita ape??


hahaha...sumpah saya pun tak tau...cuma sekadar melalut-lalut di pagi hening...=P


mungkin sebenarnya saya nak bagitau...saya tak suka membebel.....dan tak suka juga untuk dibebel....but then.....somehow i think maybe the 'membebel' is the way you show your concern to me kan???...so i should appreciate it......selagi ada orang sudi nak tegur silap kita....selagi ada orang nak nasihat kita...walaupun panjang panjang panjang sampai panas telinga.....selagi itulah ada insan yang masih sudi nak ambik berat pasal kita kan??....


memang la dalam hati panas jugak....but....talking is silver....and silence is golden.....dan andai diam itu lebih baik dari berkata-kata...pilihlah diam.....kaya woo sebab dapat banyak gold...hahaha


appreciate it....appreciate him....appreciate them....appreciate it all iya......God knows best....cheer bebeh!!....


p/s: sometime the voice is a best dosage for your heart-ache.....keep smiling dear....(^_^)

Tuesday, March 22, 2011

39....

case number 39...eh....silap....days number 39.....before.....huhuhu


tegar tak saya menghitung??...kalau la ketegaran menghitung hari tu sama dengan effort yang diberikan alangkah bagusnye la khairunnajihah ini....huh


sebenarnya.....macam kuciwa pun ade.....try contact orang sana sini....tapi feed back yang diterima macam menyedihkan....malas nak cakap lebih2.....but i should pray more and try harder.....harus jugak....demi masa depan....=(


otak macam stuck juga.....haihhh...payahnya nak fokus....honestly.....keep the focus on one thing is the most hardest job to do in my life......mungkin saya mempunyai ADHD....atau juga mungkin sedikit bipolar??...who knows??...nobody ever notice it except myself kan??...jadi tak payah gedik la nak masuk sepital n check segala bagai....hahaha...senget!


urmm...lari cerita sikit.... antara simptom2 ADHD, jika anda lihat pada link di atas adalah

  • Be easily distracted, miss details, forget things, and frequently switch from one activity to another
  • Have difficulty maintaining focus on one task
  • Become bored with a task after only a few minutes, unless doing something enjoyable
  • Have difficulty focusing attention on organizing and completing a task or learning something new or trouble completing or turning in homework assignments, often losing things (e.g., pencils, toys, assignments) needed to complete tasks or activities
  • Not seem to listen when spoken to
  • Daydream, become easily confused, and move slowly
  • Have difficulty processing information as quickly and accurately as others
  • Struggle to follow instructions.

huuuu......bagi bipolar disorder lak....simptom dia camni...

include persistent feelings of
  • sadness
  • anxiety
  • guilt
  • anger
  • isolation
  • hopelessness
  • disturbances in sleep and appetite
  • fatigue and loss of interest in usually enjoyable activities
  • problems concentrating
  • loneliness
  • self-loathing
  • apathy or indifference
  • depersonalization
  • loss of interest in sexual activity
  • shyness or social anxiety
  • irritability
  • chronic pain (with or without a known cause)
  • lack of motivation
  • and morbid suicidal ideation

haaaa....ce check ce check...kot2 korang pun sama gak...bole kita buat group psychopath pasni kat fb...keh3....


hmmmm...macam mana nak fokus niiii??.....Ya Allah...tolong iya.......=(

kalau la type projek paper sebest type blog entri....huhuhu

hopefully semuanya akan jadi bertambah baik.....aminnnn....T_T





p/s: plus....i miss him a lot.....uwaaaaa......(T_T)

Sunday, March 20, 2011

40....

ok....the countdown is now 40.....tapi si hati kering ni masih mampu bergelak ketawa...blogwalking.....tidur mati dan makan dan makan dan makan dan makan banyak2....huh......dasar xsedar diri.....(-_-')



bukan la hati kering sangat....hati ai basah yuu.....siap cepat tacing lagik!!...hahaha.......


haish....iya iya o0o0o......



'when the hope seems to be so blurry....what can i do is stay hope.....until hopeless come to take over the rule......'





apekah??....


mintak mahap...kepala otak saya memang blur sangat2 ni....semua benda nak buat sekaligus dan semua perkara kalau boleh nak settle by a blink.....haihh.....


saya harap.....semua harapan saya akan terlaksana....aminnn.....





p/s: malam tadi timbang....sudah gemok....jadi harus diet.....caiyok2!!...huhuhu

Thursday, March 10, 2011

50.....

50.....


it's the countdown.....50 hari lagi.......ok...saya pasti entri2 mendatang akan semakin penuh dengan tekanan.....Tuhan.....saya mohon pertolongan.....




the price to pay......


i think i'll have to take it.....take the risk....take the pain.....berkorban itu perlu....
semoga pulangannya akan membuahkan kemanisan.....amin ya Rabb.....





cinta.....


cinta itu bakal pergi lagi.....bohong andai saya katakan yang saya tak sedih....
perasaan itu tetap sama....tak pernah berubah....
tak kira saat itu saya berusia 19, 22....hingga kini...sudahpun menjejak 24....
namun saya akur.....pergilah wahai cinta.....
satu saat nanti pulang ke pangkuan saya ok.....
saya tetap akan tunggu kamu walau sampai bila-bila......




fyp....


final projek paper....sumpah menggerunkan....
saya cuma ada 50 hari berbaki....dan saya tak punya apapun dalam tangan....
segala yang ada dalam fikiran adalah ditolak....REJECTED!!
kadang sedikit konfius....
fikiran saya yang tak cukup kritikal...ataupun terlalu kritikal????
Tuhan....sungguh2 saya mohon keajaiban.....




aktuari.....


kamu tahu kamu cinta saya sejak pandang pertama??
kamu yang saya pilih antara beribu.....
tapi kamu kejam.....kamu tahu itu???
namun masih juga kamu yang saya mahu.....
entahlah....mungkin memang begini takdir tulisanNYA....
namun kamu tetap sebati dalam diri saya.....
dan saya takkan pernah menyesal bersama kamu....








Tuhan.....


ilmuMu itu....cinta saya....
aktuari itu.....cinta saya....
zulfekri itu....cinta saya....
masa depan itu.....impian saya......


namun cinta itu benar2 menyakitkan....dan masa depan itu sunguh2 menggerunkan.....


demi kebesaranMu ya Tuhan.......saya pohon yang paling baik buat diri dan seluruhnya......amin ya Rabbal a'lamin.......









p/s:  loves really hurt.....

Wednesday, March 9, 2011

ok cuak!!!

final draft submmition (to supervisor)
date: 29 April 2011
final report submmition + log book (to puan Shamshimah)
(pastikan s.visor dah t.tgn) 1 copy
date: 4 May 2011
final presentation (15 slides)
date: 9 May 2011 (8.30am -6.00pm)
mommyyyyy!!!!.....nak nanessss....uwaaaaaa.......(T_T)
p/s: Allah....please...please guide me......

Sunday, March 6, 2011

sweetest love.......

why did you are so sweet to me??....

even when in dreams....

you seems to be the sweetest thing in my life....

i really can't let you go.....

and i think i don't wanna do so....

oh oh my mr.romeo....

how can you turn around this hardest missing to the sweetest??....

really can't imagine how.....

my brain was stuck....

but i don't care any....

don't care how mean the life was like....

don't care how hurt the journey was like.....

don't care how hard the time was like.....

because you are the sweetest thing i ever had....ever get....

forever......

insya'Allah......












but somewhere deep inside.....

i really afraid with this feeling.....

God....help us.....








p/s:Ya Allah...permudahkanlah segala urusan kami......amin.....

Saturday, March 5, 2011

the foods and me.....

saya dan makanan.....
memang xdapat dipisahkan......ohohooo....


lagi2 bila zaman2 bulan bakal mengambang nih....adoiyai.....memang tekak craving makanan macam monster!!!....adoiyai.....sudah2 la tu makan cik iya!!...huh....


semalam tengahari makan soto.....malamnya saya makan ayam rangka a.k.a jerangkung, keropok lekor, hati ayam goreng dan wantan....fuh......makan nak sedappp je kan??...


pastu bangun subuh2 nak makanan lagi.....bila cik wana offer herbalife pagi tu tanak pulak...jual mahal!!!...heee...bukan jual mahal babe.....tapi dizaman2 begini makanan berunsurkan susu dan manisan adalah begitu tidak dilayan......=P

dalam kul 11 tadi keluar carik makan.....makan nasik kau!!....lauk sotong dan sayur terung.....but honestly....sotong tu tak habis makan ponnn!!!....dah la mengidam dari semalam....rasa dia manis lak tu....ntah masak ape gaknya.....pastu cekik darah lak tu....3ketul sotong dan beberapa sesungut rm5.50????......whatdeeeee????....takde la saya berkira sangat pasal makan nih....dari kecik mak saya ajar...kalau bab makan...belajar...jangan berkiraaa.....tapi....kalau nak mahal tu biar la padan dengan kuantiti dan rasa......


erk...terlebih emo.....mesti ade yang nak sembur saya...."kalau nak makanan sedap dan murah masak sendiri la derr....ape kes beli kat kedai pastu kutuk2??....".....heee..mahap la tuan2 puan2......tapi...tuan punya kedai makan tu pon....dah tau masak tak sedap toksah la bukak kedai ye dak???....hahahha...nak jugak aku menegakkan benang yang basah....heeee.....=P


petang tadi.....mengidam nak tempe cicah sambal kicap pulakkk...sanggup mendaki tangga pegi kedai ali sebab nak carik tempe....bukan setakat tempe je...pisang goreng pun saya sebat....huuuu...memang hebat.....

tadi cik wana ondway nak balik call...sempat pulak saya kirim mekdi......hadoiii......kau ni memang pencinta makanan sejati laa iyaa!!.....hehehehhh.....=P



nak wat cemane kan...that's why dalaam henset saya siap ade folder 'lazat' untuk tatapan umum....semuanya dipenuhi dengan gambar2 makanan lazat....fb pun sama.....

dan saya mengaku.....almost half of my allowance every month habis kat makanan jee....the another half tu untuk sewa dan topup dan transport dan savings.....(tak masuk kalau 'terbeli' novels lagi...hahaha).....sebab tu la korang jarang tengok saya pakai baju baru....semua baju buruk yang lusuh2 tu je....mane ade duit nak beli baju baru....semua dah habis buat beli makanan....hak3.......


hormon oh hormon...please laaa.....udah2 le tu....penat makan tak kenyang2 nih haa.....tu pasal gemuk tak kurus2......konon la mengidam figure 5tahun lepas....makan macam monster ade hati nak berat 42kg balik??...heeee.....


penat dah membebel.....stress dan boring dan hormon dan tertekan sebab asyik makan je buat saya emo pulak magrib2 nih.....dah2 la tu iyaa....pegi solat sane!!...mummy dah marah niee!!....


p/s: tak faham kenapa saya terlalu emo dengan makanan hari ni....apakah?????....(-_-')

Thursday, March 3, 2011

satu....dua....dan tiga.......

SATU

weekend kelmarin balik kampung....nompang cik wana dan atoz birunye....excited jugak sebab dah dekat sebulan xbalik....(cheh...baru 3minggu...sibuk nak hyperbola 'dekat sebulan'....*sigh*....)

urm.....lagi excited sebab encik tunang masuk menghadap ayahanda terchenta.....cheewahh....kemain ko kan iya??....hehe.....mintak ampun la encik tunang....sebab terpaksa menghadapi ceramah seharian oleh encik ayahanda....kih3.....=P

ahad tengahari sudah balik shah alam balik......sedih sebab xpuas cuti......dan sedih jugak sebab sudah rindu pada oven dan mixer.....saya nak main masak masak dan buat kuih banyak banyakkkkkk!!!!!.....urgh.....stressnye sebab xbapat baking-membaking sepuas hati.....=(

lagi stress sebab saya, cik wana dan cik atoz tersangkut dalam jem kat kuala pilah dari pukul 5++ sampai pukul 8malam.....huh...memang berdating sakan la kami sambil di kelilingi kubur dan rumah tinggal sepanjang jalan...scary wooo....huhuhu.....

alhamdulillah selamat sampai ke seksyen 8 pada jam 10malam.....8jam kau journey dari batu pahat g shah alam!!.....macam nak g utara je gamaknye......hahaha




DUA

isnin....pergi ke putrajaya.....ok....pagi2 sudah bikin drama kan iya???.....memang drama queen betul la kamu nih!!......

pagi tu tompang cik wana pergi hentian bandar on the way beliau nak pegi opis....sampai sana...bukak2 purse....omaigod.....ade singgit sekeping dan rm50 sekeping je...ko nak bayar tambang guna ape iya??....daun???....huh....

pastu konon2 nak pecahkan duit...beli la kuih dua bijik...satgi masa nak bayar....'adek, makcik takde duit baik laa'....saya 'saya nak naik bas ni makcik....cemane ni?'....'kalau adek bayar pun makcik takde duit pecah jugak...cemane??'....saya 'emm...xpe la makcik...xjadi la nak beli kuih makcik nih'.....sedey wooo.....(T_T)

pastu konon2 nekad nak naik bas jugak.....berharap pakcik bas ade duit balik untuk rm50....hahaha....kau ingat pakcik bas tu banker ke iya??....=P......tapi.....sejurus sebelum naik bas.....terus teringat...surat dari office tertinggal kat rumah!!!!....Ya Rabbi.....IYA!!!!!!.......orang kalau buat kerja tergesa-gesa memang macam tu!!!......macam2 yang lupa...adeih.....finally, saya ambik cab balik rumah dan suruh pakcik tu hantar terus pegi ktm.....amik ko rm15 kena charge.....boleh buat duit minyak pegi putrajaya tuuuu!!!!

naik ktm pegi klsentral...then tukar erl pegi putrajaya...sampai putrajaya sentral, naik cab pegi jpa....tahniah....total tambang anda adalah rm40 sharp....tak lebih dan tak kurang...ngeee...bengkrap aku!!.... sampai jpa...deal dengan receptionist pasal saya main terjah je datang....pastu kena pergi tingkat 3....takde sape nak layan saya...sedih giler.....(T_T).....then kena hantar ke tingkat 5 pulak...dah tunggu punya tunggu....finally dapat deal dengan encik zulkiflee dan budak praktikal bernama syuhaidah....terima kasih la encik berdua.....lain kali saya datang lagi ye......=)

time balik....saya ambik bas sepanjang jalan.....total tambang rm7.30.....huh...lebih 5kali ganda dari tambang pergi...kesimpulannya kalau tak desperate housewives macam saya ni...jangan ngade2 nak ambik cab kat area lembah klang ni...cekik darah!!!!........huuuu......terbang melayang duit yang konon2 nak saving.....=(....
takpe lah iya....halalkan.....untuk belajar jugak kan.....(T_T)





TIGA

hari rabu test sumo....(surviving models)......tak tau nak cakap cemane......tawakkal je la.....esok pagi test apII pulak...(actuarial practice).....beratnya hati nak study.....iyaaaaaa!!!!.....mane la semangat saya terbang nih.....=(........dah la nak jumpa puan s.v pun tak terjumpa2 lagi......fyp punya story pun tak tergali2 lagi.....sedihnyaaaa.....nak nanes.....(T_T)

iya....tolong la.....tolong la rajinnn......

Allah....tolong saya...saya nak study...saya nak buat fyp sungguh2....saya harap saya boleh grad dengan baik semester ni.....Allah....beri saya kekuatan......lemahnya diri.......sedih sangat macam ni......tapi macam takde hati nak buat semua tu.....Allah......bantu saya...tolonglah.......(T_T)






p/s: doakan saya nak test lagi esok ye....doakan juga saya diberikan kekuatan untuk habiskan semua ni......semoga Allah akan kabulkan....amin......
 

...~Just The Way I Am~... Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template