~ibu nuha naim hakim~

My photo
this blog is not for you to read....but for me to write... i am me....let me be myself....just the way i am....

Saturday, September 24, 2011

small and smaller

23rd september was really not my day...

that sad dream...

the things and things and things that happened...

and the talk and talk and talk....

and now....


kecik hati


full stop.

Monday, September 19, 2011

cut-off

sekarang memang rasa macam duduk dalam gua.....segala jenis perhubungan kena cut-off terus.....

ade henset pun...rasa baik buat telefon tin sebab orang xdapat contact...apekah yang terjadi...wallahua'alam...tapi tetap berharap henset buruk ini dapat terus berkhidmat dengan setiawangsanya....hukhuk.....

internet connection....ofkoz la xde....ni pun numpang wifi sekolah haa....itu pun after 4pm la baru saya wujud di dunia maya ni...sebab xkuasa nak on laptop depan kanak-kanak riang yang super-duper nakal ini.....mau hancur laptop pusaka ni....haha


mintak maaf la bagi yang cuba menghubungi tapi tak dapat-dapat.....yang mencari tapi tak jumpa-jumpa......yang menanti tapi tak kunjung tiba....bukan niat saya nak menyepi atau menyorok......tapi keadaan tak mengizinkan.....maaf...sorry....



banyak yang nak saya cerita....banyak juga yang takkan terluah rasanya.....tapi xpe lah....cukup apa yang ada setakat ini.....esok lusa kita jumpa lagi ye....^_^

Saturday, September 10, 2011

blessed....




alhamdulillah...24 tahun 1 hari dan masih dilimpahi nikmat Allah yang tak terkira banyaknya.....terima kasih Allah.....

dan alhamdulillah lagi....sudah tak bergelar penanam anggur dan bibik terhormat....officially hired since 7/9/2011....terima kasih Allah.....


somehow life now messed up dengan pelbagai perkara dalam kepala otak yang harus diselesaikan sambil diiringi tempoh masa yang terhad.....sumpah tertekan....

but still....kak ngah....macam biasa...magic kamu masih hebat.....you really make my day....i love you much much much....^_^



esok balik ampang.....new life begin.....and esok wedding my x-housemate, x-roomate and x-classmate zaza....congratulations dear....^^,....dan esok...officially jadi rumet cik aiennalyaqin terchenta....excited...=)


thanks a lot ajah, pzan, kak ngah...n xlupa iman muchuk cik iyah....for the cake and the treats.....
thanks a lot friends and family...for the wish and doa.....
thanks a lot edeh...for the gift.....
thanks a lot encik tunang...for the calls, wish, doa n the gift....
thanks a lot mak....for your unconditional love this entire 24 years....
and thanks a lot Allah....for let me feel so blessed by being a part of 2qurtubi's child.....

i want to give more and more to all of you insya'Allah....

Alhamdulillah untuk segalanya.....^_^





p/s: even my day had been spoiled.....may Allah will give me more happiness in the future insya'Allah.....
 

...~Just The Way I Am~... Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template